Redacció | Actualitzat el 21/10/2011 a les 08:10h

La CUP considera que ETA obre la porta a la independència

Reclama la fi "a la política d'il·legalitzacions contra l'esquerra abertzale"

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) considera que l'anunci de cessament de l'activitat armada d'ETA "pot obrir les portes a un procés d'independència" i en aquest sentit creu que el primer que han de fer els estats "és reconèixer el dret a decidir del poble basc" ja que "si no pot decidir el seu futur no quedarà resolt el conflicte".

La formació independentista assenyala que el comunicat és "un pas més que s'inscriu en el procés iniciat els darrers anys per l'esquerra abertzale" però subratlla que "deixa en mans dels estats espanyol i francès la responsabilitat de fer les passes següents per a la resolució del conflicte polític". La CUP creu que s'ha de posar fi a "la política d'il·legalitzacions contra l'esquerra abertzale".

Navega per les etiquetes

ETACUP

COMENTARIS

+0
-1
Què?
Candide, 21/10/2011 a les 22:57
No! Primer toca a ETA. Que faci penitència. Que parli de la misèria que ha causat. Que es dissolgui! Indignes els de CUP i SI de parlar ara d'aconseguir els somnis d'ETA. Miserables.
+6
-0
No sé.
Anònim, 21/10/2011 a les 10:45
Caldria tenir davant el comunicat de la CUP. Però del que s'extreu de la notícia, jo no estaria del tot d'acord amb la CUP en aquesta ocasió, i sovint la clava, aquest cop no. No està en les mans dels estats espanyol i francés obrir un procés de reconeixement del drets nacionals català i basc. Aquest fet està ens mans -i només en mans- dels mateixos pobles català i basc. De la nostra capacitat, els estats espanyol i francés no tindran més remei que reconeixer-nos, però mai a l'inrevès. Ara, insisteixo, caldria conèixer la literalitat del comunicat per saber exactament com ho expressa.
+5
-0
hmm
Tomppa, 21/10/2011 a les 09:38
Espanyols ni creuen que existeix bascos o catalans i com això dificilment creuen que els catalans o els bascos tenen drets més enllà de ser espanyols.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: «Què preferiries més: un fill homosexual, negre o català?»

«Què preferiries més: un fill homosexual, negre o català?»

El programa “Mujeres y hombres” de Tele 5 entrevista al seu web un “tronista”, i permet preguntes de l’audiència sense cap mena de control



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: