Dilluns, 24 de octubre de 2011 | 11:03
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Carla Bruni dóna a llum a una nena en una clínica de París

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Sarkozy no hi era al part
Carla Bruni dóna a llum a una nena en una clínica de París
19/10/2011 22:25
9Nicolas Sarkozy i Carla Bruni prenen un cafè a París
La primera dama francesa, Carla Bruni, ha donat a llum aquest dimecres entorn de les 20.00 hores a una nena en la clínica La Muette de París, segons ha revelat l'emissora gal·la Europe 1. El president francès no ha assistit al part.
Bruni havia estat ingressada al matí en aquesta clínica, on la parella presidencial tenia reservades quatre habitacions. El pare del bebè, el president Nicolas Sarkozy, va realitzar una breu visita a primera hora de la tarda.

Sarkozy, no obstant això, no va assistir al part i, de fet, ni es trobava a França en el moment del naixement del seu quart fill, el segon per Bruni. Després de la visita a la clínica va partir rumb a Frankfurt, on s'ha reunit amb la canceller alemanya, Angela Merkel, en una trobada preparatòria de la cimera europea del diumenge.

És la primera vegada que un cap d'Estat de França té un fill durant el seu mandat. Tot el relacionat amb l'embaràs i el naixement d'aquesta nena -de la qual Bruni va arribar a dir que no coneixia el sexe- ha estat envoltat per un fort secretisme i l'Elisi ja havia avançat que no confirmaria de forma oficial el naixement.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1