Capçalera de la web de Calldetenes Anar a l'inici Dilluns, 18 d'octubre de 2011 inici Inici    mapa web Mapa web    contactar Contactar    ESP
ENG
ACTUALITAT
18/10/2011

Albert Pla i Pascal Comelade presenten l'espectacle "Somiatruites" a l'Auditori Teatre

"Somiatruites"
El proper 29 d'octubre l'escenari de l'Auditori Teatre de Calldetenes acollirà la presentació de l'espectacle musical "Somiatruites", la darrera creació d'Albert Pla junt amb Pascal Comelade acompanyats de la deliciosa orquestra somiatruites. La representació de Calldetenes s'inscriu en la  gira programada pels dos músics aquesta tardor i que inclou concerts a Mallorca, Àlava, Màlaga, Madrid, Sevilla, Granada, Mataró i Ibiza.

El concert començarà a 2/4 de 10 del vespre i les entrades es poden adquirir a www.telentrada.com  i a l'ajuntament de Calldetenes al preu de 22 €.

Més informació sobre l'espectacle "Somiatruites"

"Somiatruites", és un espectacle d'Albert Pla, Pascal Comelade i la petita orquestra de titelles somiatruites. Petites cançons i ambients musicals que il · lustren aquest món de pensaments, records, anhels i estats d'ànim que sentim abans de dormir.

Aquells instants dins del llit on tot és possible en la nostra imaginació. Més fantàstics, més potents, més surrealistes que els propis somnis, aquests pensaments que es fan reals mentre intentem dormir. Una delicatessen genial d'una poètica inusual i amb un repartiment de luxe que esperem sigui un al · licient de la temporada.
 
L'orquestra somiatruites la compon: Pascal Comelade fent música amb els seus pianos, Ivan Chin del grup "Telefúnkez" amb els seus pianets i guitarres, David Sáenz baix, el gran Jordi Busquets a la guitarra elèctrica, manejant els titelles: "dj Crepuscle" i "les siameses Superglue", els genials Farrés Brothers i veu i guitarra Albert Pla.

 

Ajuntament de Calldetenes | Plaça Onze de Setembre, s/n | 08506 Calldetenes |
NIF: P-0822400-H  Tel. 93 886 31 05 | Fax. 93 889 13 20 | a/e: calldetenes@diba.cat
Avís legal | Accessibilitat | Crèdits | RSS
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona