Dimecres, 26 de octubre de 2011 | 18:15
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Alejandro Sanz torna a ser la víctima de la burla de Twitter

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Confon a Marta del Castillo amb l'atleta Marta Domínguez
Alejandro Sanz torna a ser la víctima de la burla de Twitter
Comunicació 26/10/2011 09:24
Alejandro Sanz torna a ser Trending Topic en Twitter. Més concretament, #alejandrosanzfacts. El cantant espanyol resident a Miami va confondre a la xarxa social a Marta Domínguez amb Marta del Castillo.
9alejandro-sanz
I clar, la xarxa no perdona. Twitter s'ha omplert de missatges de mofa sobre el cantant. Entre ells, n'hi ha de tan sarcàstics com aquest: "que pena que hayan matado a Muamar el McAfee, a mi me parecía un buen antivirus". O aquest altre: "El único comunicado posible es que Alejandro Sanz entregue el portatil, el iPhone y se disuelva".

"Perdó, abans m'he equivocat de Marta. Creia que parlaven de l'atleta… Per descomptat que un crim com el de Marta quedi sense càstig és quelcom que hauria d'avergonyir a tota la societat espanyola i fer-nos reflexionar. Una abraçada a la família i als amics", escrivia el cantant. Posteriorment, iniciava una campanya amb l'hashtag #TodosSomosMartaDelCastillo. Però l'error ja havia corregut per la xarxa.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1