Dimecres, 26 de octubre de 2011 | 18:29
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La Pompeu Fabra acomiada al president del Comitè d’Empresa del PDI

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els treballadors redacten un manifest demanant la rectificació de la Universitat
La Pompeu Fabra acomiada al president del Comitè d’Empresa del PDI
25/10/2011 21:59
Universitat Pompeu Fabra
El Comitè d’Empresa de la Universitat Pompeu Fabra ha redactat un manifest de rebuig a la no renovació del contracte del seu president i el més profund desacord amb aquesta decisió, que considera “un fet inusual i extraordinari que suposa repercussions greus en l'exercici dels drets fonamentals”.
L'expulsió d'un president del comitè d'empresa “és un fet inusual i extraordinari que suposa repercussions greus en l'exercici dels drets fonamentals. L'acomiadament posa en evidència, novament, la vulneració de drets laborals per part de la UPF”, assegura el Comitè d’Empresa del Personal Docent i Investigador (PDI) en el seu comunicat, en el qual denuncien que l’acomiadament s'ha realitzat contra la llibertat sindical i els drets de negociació col•lectiva reconeguts a les normes de l'Organització Internacional del Treball, a la Constitució (article 28) i a l'Estatut dels Treballadors (article 64).

Amb aquest acomiadament entenen que es vol enviar el missatge “que no hi ha garanties i que ser representant sindical comporta el risc de perdre la feina o de posar en perill la carrera acadèmica”; per la qual cosa exigeixen al rectorat la “reconsideració d'aquesta decisió”.
Martín
26/10/2011
Tranquils i les coses que vindran, políticament a qui respon aquesta universitat? a qui han votat majoritariament pel govern? qui han fet per que aixó no pasés. Ara protesten, demà votaran PP? per a completar-lo?
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1