Dijous, 27 de octubre de 2011 | 12:57
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"Digues on està Marta"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Carcaño li demana a Samuel que desvetlli el parador del cos de Marta del Castillo
"Digues on està Marta"
24/10/2011 18:40
miguel carcaño
"Només et demano que diguis on està Marta. Tu estàs al carrer i jo a la presó". Amb aquesta frase que li va etzibar Carcaño al seu amic Samuel Benítez durant un acarament ha acabat aquest dilluns la sessió del judici per la presumpta violació i mort de Marta del Castillo, la jove desapareguda en 2009 i el cadàver de la qual no ha estat encara trobat.
Samuel, molt nerviós i amb la veu entretallada, li ha retret haver-li implicat en el cas i diu que ningú li va a creure. "En aquesta època tu eres més llest que jo. Per això tu estàs fora i jo a la presó", li ha dit. Samuel ha respost: "És fàcil acusar en aquest país, sense aportar proves". El jutge ha donat per acabat l'acarament i Samuel s'ha santiguado mentre tornava a la banqueta.

La família de Marta Del Castillo ha admès que el seu estat d'ànim "milloraria molt" si trobessin el cos de la seva filla i ha afirmat que els canvis de versió de Carcaño són un "piqui", per a ells.

En la jornada del dimecres compareixeran nou testimonis, entre ells set funcionaris del Cos Nacional de Policia, segons el guió del judici elaborat per la Secció Setena de l'Audiència Provincial.

El judici, pel qual s'han acreditat 40 mitjans de comunicació i al voltant de 150 periodistes, va començar dilluns passat. Fins ara, solament el principal acusat, Miguel Carcaño, ha admès que va matar a la jove amb un cendrer, però no ha desvetllat on està el cadàver. Tampoc ho han fet els altres implicats, que van negar haver estat presents quan va morir la jove.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1