Dijous, 27 de octubre de 2011 | 13:23
Vostè es troba a: Inici > Esports >

"Quan vam arribar devíem més de 60 milions"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Sandro Rosell declara davant el jutge que "vam pagar els plats trencats de la Junta anterior"
"Quan vam arribar devíem més de 60 milions"
24/10/2011 20:05
9sandro-rosell
Sandro Rosell ha declarat aquest dilluns en el jutjat que "quan arribem –la seva junta directiva al club- devíem més de 60 milions d'euros als jugadors", en el marc del judici sobre la impugnació de l'Assemblea del club per part de Joan Laporta.
Rosell ha assenyalat que "nosaltres vam pagar els plats trencats de la Junta anterior", en referència als deutes que es va trobar en arribar al Barça, "doncs en unes setmanes havíem de pagar 100 milions, doncs a més d'aquests 60 es devien més de 30 milions a la Seguretat Social", ha afegit.

Laporta va presentar una denúncia per impugnar l'Assemblea del 16 d'octubre de 2010, en la qual es va acordar una acció de responsabilitat social contra l'expresident i la seva junta per valor de 47 milions d'euros.

Rosell ha desmentit les acusacions de Laporta i ha assegurat que se li va convidar a aquesta Assemblea perquè pogués defensar-se i que l'auditoria la va realitzar l'empresa que el propi Laporta va triar, Deloitte.

Segons l'actual president del Barça, la seva junta va presentar davant l'assemblea els pressupostos que havien deixat preparats els seus antecessors, "aplicant les set excepcions que va determinar l'auditoria", ha assenyalat Rosell.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1