Dijous, 27 de octubre de 2011 | 13:19
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Telefónica organitza 530 activitats solidàries en un sol dia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'equip Telefónica mostra la seva solidaritat simultàniament en 21 països
Telefónica organitza 530 activitats solidàries en un sol dia
21/10/2011 21:53
Equinoterapia en el Dia Internacional del Voluntari Telefónica
10.300 voluntaris van participar en el Dia Internacional del Voluntari Telefónica, una jornada que va aglutinar esforç i il·lusió a les 530 activitats que es van desenvolupar en 199 ciutats dels tres continents: Europa, Amèrica i Àsia.
A més, en aquesta edició, es va engegar un blog internacional perquè els voluntaris de tot el món compartissin les seves fotos i testimoniatges en temps real des dels seus mòbils, i va estar també l'espai a través del qual els empleats que no van poder assistir a la jornada solidària, puguessin seguir-ho en directe des de les oficines.

Vint-i-un països que conformen el mapa de Telefónica, van fer gala de la seva solidaritat i van demostrar un any més que, la cultura de compromís amb la societat, transcendeix en dies tan assenyalats com aquest, constataven alguns directius com Santiago Fernández Valbuena, President de Telefónica Llatinoamèrica, Mathew Key, Responsable Executiu de Telefónica Digital, o Guillermo Ansaldo, responsable màxim de Recursos Globals.

A Europa, un total de 4.233 voluntaris van col·laborar en projectes de medi ambient, a favor de col·lectius en risc d'exclusió social i de suport a les persones amb discapacitat, la qual cosa va ocórrer en 67 ciutats de la geografia espanyola.
Equinoterapia en el Dia Internacional del Voluntari Telefónica
A Alemanya, Irlanda, República Txeca, Eslovàquia i Regne Unit, el programa Think Big de suport als projectes de joves va rebre un impuls important en les 111 ciutats en les quals es van dur a terme les 260 activitats que van beneficiar a 181 ONG´s.

A Llatinoamèrica, 6.000 voluntaris situats en 13 països i 95 ciutats, van dedicar la seva jornada a 321 activitats darrere de l'accés a l'educació, de la millora d'infraestructures i de la rehabilitació d'espais escolars i d'oci. La seva contribució, va beneficiar a 51 ONG´s en el marc del programa Proniño.

Directius com Michael Duncan, President de Telefónica Veneçuela, Carlos Valente, President de Brasil, Luis Blasco, President de Telefónica Argentina, Juan Abellán, Conseller Delegat de Mèxic, Hernán Ozón, Director General de San Salvador, i Isaac Suárez, Gerent General de Panamà, es van sumar a la celebració i van ressaltar la magnitud de l'acció social de Telefónica.

Xina i l'Índia van participar per primera vegada en la història del voluntariat de Telefónica, i la seva labor es va desenvolupar en 3 ciutats: Beijing, Mumbai i Gurgaon, on 68 voluntaris van contribuir amb 3 ONG´S de suport a la infància en orfenats i escoles marginals de tots dos països.

Entre tots els voluntaris, es va viure una jornada inoblidable a benefici dels col·lectius més necessitats a tenor de la geografia i realitats imperants a cada territori, la consigna del qual va ser il·lusió i compromís a dolls.
 
A Catalunya, entre les diverses activitats que es van celebrar, destaquen propostes tan diferents entre si com col·laborar amb nens i joves amb discapacitat en un taller de musicoteràpia, amb l'Associació Disprat-Lleure de Barcelona; participar en una sessió d'hipoteràpia (teràpia assistida amb cavalls), amb un grup de nens i adolescents amb discapacitat intel·lectual, a L'Hospitalet; col·laborar en la neteja i recuperació de la reserva natural del Remolar; o participar en el moblament i organització del magatzem de la Fundació Escó, on es guarda el material per als seus projectes d'inserció social.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1