ACN | Actualitzat el 28/10/2011 a les 08:24h

El Govern col·loca el 75% dels «bons patriòtics» en 4 dies

Entre divendres i dilluns s'exhauriran

Ja s'han col·locat el 75% d'aquesta nova emissió de bons. Foto: ACN

La Generalitat ha col·locat tres quartes parts de l'emissió de bons en quatre dies, superant així les millors expectatives que tenien les entitats financeres. En quatre dies s'han venut 2.691 milions d'euros dels 3.700, xifra que representa el 73% de l'emissió assegurada. D'aquests, 1.033 milions, és a dir el 38,4%, s'han col·locat a dos anys al 5,25% d'interès, mentre que el 61,6% de l'emissió, 1.657 milions d'euros, s'han col·locat a un any. Es preveu que entre divendres i dilluns que ve ja pugui quedar exhaurida la totalitat de l'emissió tenint en compte que no hi ha prorrateig, de manera que s'acabarà abans del termini previst.



El fet que no hi hagi prorrateig, i que l'inversor sàpiga que la quantitat que demana serà la que hagi de comprar, fa que el volum contractat estigui per sota de l'emissió de l'any passat, que sí tenia prorrateig i que l'inversor demanava una xifra més alta perquè sabia que hi hauria un descompte. Aquest és el motiu que justifica que el resultat d'aquesta emissió tingui menys ''intensitat'' que en anteriors ocasions. Tot i això, algunes de les principals entitats que participen a l'emissió han contractat en les primeres hores un 20% del total que tenen assignat.



La direcció general de Política Financera, Assegurances i Tresor ha posat en circulació aquest dilluns i fins el 14 de novembre una nova emissió de bons per valor de 3.700 milions, ampliables fins a un màxim de 4.000 milions.

Navega per les etiquetes

bons patriòticscrisi

COMENTARIS

+2
-0
Farem gran Catalunya
Anònim, 28/10/2011 a les 18:43
Tinc l'orgull de dir que he posat tots els meus estalvis en aquests bons per donar suport al meu país.
Visca Catalunya lliure d'imperialistes espanyols

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: