Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

Un gol de Pandiani posa l'Espanyol a Europa

Els de Pochettino sumen davant el Betis la tercera victòria consecutiva

Pandiani, en una foto d'arxiu

El RCD Espanyol ha finalitzat la jornada en posicions d'Europa League després de guanyar el Betis per 1 a 0. El gol l'ha fet Walter Pandiani, qui havia sortit al camp pocs minuts abans. L'uruguaià ha rematat de cap una centrada de Dídac Vilà des de la banda esquerra.

El partit s'ha iniciat amb dues accions a l'àrea andalusa on els catalans han reclamat penal. El primer, per unes mans de l'exespanyolista Chica; i el segon, per unes altres mans d'Ustaritz a xut de Sergio García.

Després de mitja hora de domini blanc-i-blau, amb Álvaro Vázquez especialment actiu, el Betis ha estat a punt de marcar en un llançament de Rubén Castro. La resposta de Joan Verdú ha estat interceptada pel porter Casto.

Al segon temps, el domini local ha estat gairebé total. Només al darrer quart d'hora, ja amb el marcador definitiu, els de Pepe Mel han pressionat la porteria de Cristian. Però el porter argentí de l'Espanyol no ha passat angúnies.

Fitxa tècnica:

RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac; Márquez (Dátolo, m.56), Forlín; Sergio García, Romaric (Baena, m.86), Verdú i Álvaro (Pandiani, m.68).

Real Betis Balompié: Casto; Chica, Ustaritz, Mario (Dorado, m.46), Nacho (Pereira, m.75); Beñat, Iriney, Cañas; Juanma, Rubén Castro i Roque Santacruz (Tosic, m.53).

Gol: 1-0, m.75: Pandiani.

Àrbitre: Teixeira Vitienes. Ha amonestat Beñat (m.55), Javi López (m.63), Dátolo (m.77), Forlín (m.80), Verdú (m.85) i Pereira (m.89).