Dissabte, 29 de octubre de 2011 | 14:53
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cristiano resol en la tornada de Kaká

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Madrid sofreix per guanyar en Getafe
Cristiano resol en la tornada de Kaká
Esports 04/01/2011 00:14
CatalunyaPress.- Una jornada més i la lliga segueix igual, per a dalt. Amb la seva victòria a Getafe (2-3), el Madrid es manté a dos punts del Barça, en el més alt de la classificació. En la resta de la jornada de dilluns, el Vila-real es confirma com a líder de la 'altra lliga', mentre que el Saragossa abandona el darrer lloc, que ara ocupa l'Sporting.
El Madrid s'ha complicat massa un partit que ha dominat fins als últims minuts. Cristiano, amb dos punts, i Ozil, havien posat el partit de cara per a l'equip de Mourinho, però Parejo i Albín han estret el marcador.

Al descans s'havia arribat amb un 1-2 i tot era favorable pel Madrid, que havia augmentat el marcador, fins que Arbeloa ha vist la segona groga. Després, Marcelo ha regalat un gol a Albín i la por s'ha ficat en el cos dels jugadors blancs, que han vist com Kaká tornava a vestir-se de curt 240 dies després, en el millor regal de reis per Mourinho.

Per darrere de Barça i Madrid se situa un Vila-real que ha guanyat per 2-0 a l'Almeria amb gols  de Català i Borja Valero. Per la seva banda, l'Atlètic perd el tren de la Champions amb el seu empat a res al Calderón davant el Racing.

On per fi han somrigut és a La Romareda (2-1), on els seus aficionats han vist com Braulio treia l'equip de la cua de la classificació amb un gol en el descompte, per desfer la igualtat que havien instaurat Sinama per al Zaragoza i Xabi Prieto per a la Real.

A Mallorca, plàcida victòria per als locals (3-0) amb gols de N'sué, Casadesus i Pereira davant un Hèrcules al que sembla afectar la polèmica de Drenthe.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1