Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El líder guanya en l'últim minut
27/10/2011 00:08
Jugadors del Llevant celebren el gol
Ningú apostava per ells, però segueixen primers. El Llevant dormirà una jornada més com a líder de primera després d'imposar-se en l'últim minut a la Reial Societat. Segon està el Madrid, que va golejar en el Bernabeu a un fluix Vila-real, que comença a dubtar de Garrido. El València es manté quart i el Màlaga es despeja.
El Madrid va derrotar en 30 minuts al Vila-real, mentre que la resta del partit va sobrar. Mitja hora va ser el que van necessitar els homes de Mourinho per sentenciar.  Benzema, Kaka i Di María van signar els tres gols que va reflectir el marcador del Bernabeu al final del partit i que serveixen a l'equip blanc per mantenir-se en segona posició a la caça del sorprenent capdavanter, el Llevant.

El Llevant no es va deixar vèncer per la pressió i va remuntar el gol inicial d'Estrada amb gols  de Nano i Valdo. Íñigo Martínez va establir l'empat a tres minuts del final i quan semblava que els valencians deien adéu al liderat, va aparèixer Ruben, en l'últim minut, per transformar una falta llunyana amb un impressionant xut que va sorprendre Bravo.

A Saragossa, Unai Emery va guanyar per pimera vegada en la seva carrera a La Romareda gràcies a un gol en els últims minuts del partit de l'internacional espanyol Jordi Alba, la qual cosa permet als valencians mantenir-se quarts.

Ibrahima i Guiza van empatar a dos a Getafe, on l'Osasuna va arrencar un punt, que serveix de poc a tots dos equips. Qui no aixeca cap és el Màlaga, que aquesta vegada va caure a Vallecas (2-0).

Finalment, l'Sporting surt dels llocs de descens després d'aconseguir els tres punts a Mallorca. Malgrat que Chori Castro va avançar als locals al quart d'hora, Bilic i Joao Víctor en pròpia porta van donar la volta al marcador.