Dissabte, 29 de octubre de 2011 | 14:52
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Tintín, aposta guanyadora

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la Cartellera
Tintín, aposta guanyadora
28/10/2011 13:06
Hi ha apostes arriscades i apostes guanyadores. El Tintín d'Spielberg és de les segones, un heroi molt estimat i un nou format cinematogràfic són una combinació molt potent. De la resta d'estrenes destaca Eva, una producció catalana de ciència ficció que va agradar molt al Festival de Sitges.

Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn

Tintín adquireix la maqueta d'un vaixell per regalar-la-hi al seu amic Haddock. Aviat descobreix l'inusual interès d'unes persones per recuperar el navili, del que hi ha tres models similars. Ocults en ells, hi ha uns pergamins que transportarien al tresor del pirata Roackham el Roig...
EVA

Any 2041. Un futur proper, on els éssers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. Álex, un prestigiós enginyer cibernètic, torna a Santa Irene amb un encàrrec molt específic de la Facultat de Robòtica: la creació d'un nen robot. En aquests deu anys d'absència, la vida ha seguit el seu curs per al seu germà David i per a Lana que, després de la marxa d'Álex, ha refet la seva vida. La rutina d'Álex es veurà alterada de forma casual i inesperada per Eva, la increïble filla de Lana i David, una nena especial, magnètica, que des del primer moment estableix una relació de complicitat amb Álex. Junts emprendran un viatge que els precipitarà a un final revelador.

Semilla de maldad

Rudi ha viscut en un internat, però als 17 anys torna a casa per trobar al seu pare. Busca afecte, comprensió i ajuda, però tot es torça. El jove apareix enmig d'una sessió de càsting, i el director queda sorprès per la seva naturalitat i innocència. Fins que ocorre una cosa inesperada, el director s'adona que aquest xaval tan tímid i callat és no solament el seu fill, sinó també la seva monstruosa creació, i decidirà acompanyar-ho.

Tímidos Anónimos

Jean-René és el patró d'una fàbrica de xocolata. Angélique, una talentosa xocolatera. Els dos són grans apassionats per la xocolata. No és estrany que entre ells sorgeixi amor a primera vista. Per desgràcia, la seva extrema timidesa els allunya. Només amb el temps superaran la seva falta de confiança en ells mateixos i, entre dolces receptes, aconseguiran descobrir els sentiments que es professen mútuament.

Dime con cuantos

La intel·ligent, atractiva i divertida Ally s'adona que ha arribat a un moment de la seva vida en què no té ni el marit, ni el treball, ni el tipus de vida que ella havia pensat. En plena crisi llegeix un article d'una revista que adverteix que les persones amb 20 o més relacions amoroses perden l'oportunitat de trobar el veritable amor. Després d'això i per no superar el límit Ally començarà a buscar a l'home de la seva vida entre tots els seus "ex."

Criadas y Señoras

Skeeter, Aibileen i Minny són tres dones que viuen en contextos socials molt diferents, encara que molt a prop les unes de les altres. A les mateixes cases, viuen situacions radicalment diferents, separades per la raça i els prejudicis. Però la redacció d'un llibre que vol trencar motlles i treure a la llum el que moltes saben però poques volen reconèixer les unirà en una bella aventura que servirà per conèixer-se millor entre elles.

El niño de la bicicleta

És la història de Cyril, un nen de 12 anys que té com a únic objectiu buscar al seu pare, qui li va deixar temporalment en una llar infantil d'acolliment. Mentre, coneix a Samantha, propietària d'una perruquería que accedeix al fet que es quedi a la seva casa els caps de setmana. Cyril no vol reconèixer l'amor que Samantha sent per ell, un amor que el nen necessita desesperadament per calmar la seva ràbia.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1