vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
broggi senat
Considera correcte que una persona que no ocuparà l'escó encapçali una llista electoral?
42 %
58 %
33 vots
JoMateix: En aquest cas sí, perquè tothom sap que no ocuparà l...
Dilluns, 31 d'Octubre de 2011
Actualitat

Política

29/10/2011
13:20  h.
Chacón no descarta liderar el PSC
La candidata denuncia que PP i CiU volen retallar els drets civils impulsats pel PSOE
Chacon fent declaracions
La candidata del PSC per Barcelona i ministra de Defensa, Carme Chacón, no ha descartat presentar-se com a candidata per liderar el PSC i ha avançat que vol “participar activament” en el congrés de desembre.

“El congrés del PSC servirà per renovar la direcció i reafirmar el nostre projecte, i jo vull participar activament en aquest procés, però la meva prioritat ara és el 20 de novembre”, ha dit en roda de premsa.

La candidata del PSC també ha explicat que la seva formació té dues “urgències”: crear ocupació i lluitar contra les retallades de CiU, especialment aquells que s’han aplicat en sanitat, educació i servei socials. I és que la socialista ha criticat els convergents i els populars de "retrocedir" en alguns dels avenços socials promoguts pel PSOE en els últims anys.

Finalment, Chacón ha recriminat a Mariano Rajoy, que no faci públic els seus "plans de retallades" en aquests àmbits i li ha exigit que expliqui als catalans si prioritzarà el corredor mediterrani o recuperarà el Pla Hidrològic Nacional (PHN).
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
2Veure i/o afegir comentaris
Olga:El que està clar és que tant el PP com el pscPSOE són dolents per ...
Comentaris (2 en total)
Olga
30/10/2011 09:12
El que està clar és que tant el PP com el pscPSOE són dolents per a Catalunya, però el que més em fot és que quan un ministre no funciona el pscPSOE ens el torna a Catalunya per ocupar un alt càrrec, poca broma
Roser F
30/10/2011 00:13
A liderat el Ministeri de Defensa ha tindra una deute de millions d'euros. Visca el lideratge dels socialistes!! amb els diners dels contribuients!!
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida