Dilluns, 31 de octubre de 2011 | 13:54
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Alexis Sánchez, encara sense l'alta, viatja a Praga per enfrontar-se al Viktoria Plzen

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Isaac Conca es guanya el lloc
Alexis Sánchez, encara sense l'alta, viatja a Praga per enfrontar-se al Viktoria Plzen
30/10/2011 16:03
Alexis Sánchez cara
El davanter xilè del FC Barcelona, Alexis Sánchez, que encara no ha estat donat d'alta, és la principal novetat en la llista de jugadors convocats que viatjaran a Praga aquest dilluns per enfrontar-se al Viktoria Plzen en el partit de Champions del proper dimarts.
Alexis Sánchez no estava en una convocatòria des de la lesió muscular que es va produir el 10 de setembre. El jugador viatjarà a Praga, on el dilluns s'entrenarà en l'Eden Stadium, juntament amb els altres 20 futbolistes convocats, per posteriorment rebre l'alta metgessa.

Una altra novetat en la convocatòria és l'entrada de dos jugadors del filial: Isaac Cuenca i Oier Olazábal. Aquest últim viatja perquè, de produir-se algun contratemps amb els porters durant la sessió d'entrenament, no hi hauria cap combinació perquè un altre viatgés i arribés a temps a la cita del dimarts. Els lesionats Pedro i Afellay representen les úniques baixes segures per al partit.

Després de la golejada que el conjunt català li va endossar al Mallorca (5-0), fins a onze jugadors del filial es van entrenar amb el primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La llista de jugadors del Barça B que es va unir en la sessió d'entrenament la formen: Cuenca, Montoya, Deulofeu, Soriano, Gustavo, Espinosa, Sergi Gómez, Rosell, Rodri, Armant i Masip.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1