Dilluns, 31 de octubre de 2011 | 13:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

Animalistes es posen en el lloc dels porcs per protestar contra el seu maltractament

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Acció d'Equanimal pel Dia del Veganisme
Animalistes es posen en el lloc dels porcs per protestar contra el seu maltractament
30/10/2011 12:10
Animalista en una granja
EP.- Desenes de persones es van colar aquest dissabte en una granja buida situada en la Comunitat de Madrid i es van ficar en les gàbies on habitualment es tanca als porcs per protestar contra el tracte que es dóna a aquests animals, en una iniciativa organitzada per la Fundació Equanimal coincidint amb el Dia Internacional del Veganisme.
Segons ha informat l'organització animalista en un comunicat, aquesta "impactant" acció va portar "a desenes de persones" a introduir-se en una granja de porcs buida.

Allí, es van posar "en el lloc dels milers de milions d'animals que són utilitzats com a menjar", tancant-se semidesnudos en les gàbies que formen part del cicle d'explotació "animal" de la granja.

L'objectiu de la iniciativa és, segons Equanimal, "provocar una reflexió sobre la discriminació ancestral d'aquesta espècie" així com "donar a conèixer la solució per acabar amb l'explotació animal: el veganisme, una manera de vida plenament respectuós amb els animals que evita l'ús de productes procedents de la seva explotació en qualsevol àmbit".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1