Dilluns, 31 de octubre de 2011 | 13:58
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Barça no troba la clau

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Victoria per la mínima a Granada
El Barça no troba la clau
25/10/2011 22:07
Xavi Hernández
CP.- El Granada va imitar la tàctica del Sevilla en el Camp Nou i va plantejar un partit ultradefensu, en el qual no va arribar a disparar a porta. L'acumulació de rivals a l'àrea va tornar a provocar problemes al Barça, que va poder guanyar gràcies a un gran gol de falta de Xavi Hernández, que va valer els tres punts.
Guardiola va apostar per Isaac Cuenca com a titular i va donar descans a Villa i Iniesta; encara que tots dos van sortir en la segona part, l'asturià per Pedro, que es va retirar amb una distensió en els tendons peróneos.

Les estadístiques del partit mostren a clara superioritat del Barça. Mentre que els homes de Pep Guardiola van disparar 7 vegades entre els tres pal, els de Fabri no ho van fer durant els noranta minuts i només van arribar dues vegades a l'àrea rival, per 25 del Barça.

Xavi va ser l'autor de l'únic gol en transformar en la primera part una falta per tota l'esquadra, encara que el tant no va modificar l'esdevenir del partit i cadascun va seguir al seu, els locals a defensar i els actuals campions a buscar el gol, sense èxit. Sembla que els jugadors de Guardiola no troben la clau per obrir les defenses tancades a l'àrea, després de dos partits amb només un gol a favor.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1