Dilluns, 31 de octubre de 2011 | 13:36
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PP presentarà el seu programa en un dia festiu i sense cap acte públic

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Rajoy també amaga els pressupostos en algunes autonomies
El PP presentarà el seu programa en un dia festiu i sense cap acte públic
31/10/2011 12:59
9rajoy-programa
Mariano Rajoy segueix obstinat a ocultar a la societat espanyola, la que segons les enquestes el recolza majoritàriament, que vol fer si arriba a la Moncloa. El candidat del PP tenia previst presentar aquest dilluns el seu programa, però ho ha tornat a ajornar.
Així doncs, Rajoy presentarà el seu programa aquest dimarts, dia festiu. I no ho farà amb cap gran acte, com s'esperaria, sinó que simplement el penjarà al seu web. Amb gestos com aquest o eliminant el contacte amb la premsa durant la campanya, el candidat del PP dóna la raó als que pensen que té un programa ocult, especialment en matèria econòmica.

Així doncs, el PP opta per una campanya molt controlada, amb missatges curts i que no es poden replicar. Rajoy ha donat una roda de premsa sense admetre preguntes en la que s'ha limitat a llegir les mesures que el seu partit ha avançat en les últimes hores. Poca profunditat i control del missatge, una vegada més.

Del que ha dit el candidat, s'entén que el programa se centra en l'ocupació –és "la veritable protagonista"- i s'ha compromès amb una sanitat "pública, gratuïta i universal", una matèria en la que quasi no té competències el Govern central. Una de les poques novetats es dóna a l'educació, on el PP proposa un batxillerat de tres anys.

Amaguen els pressupostos en algunes autonomies

El recel pel control de la informació es trasllada també a les autonomies on governa el PP, especialment les que ha recuperat després de governs socialistes. És el cas de Castella-la Manxa, Aragó i Extremadura, on l'ordre, segons El Confidencial Digital, és no presentar els pressupostos fins al cap del 20-N.

I és que es dóna per segur que els comptes de 2012 seran molt restrictives. Quelcom similar també ocorre a Catalunya amb CiU, que s'espera acomiadi a 1.500 treballadors públics després de les eleccions.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1