Dilluns, 31 de octubre de 2011 | 13:46
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

EL VIDEO

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
EL VIDEO
Andrés Madrid
27/10/2011 12:12
La que s'ha armat amb el video aquest del nen repentinat, presumptament de dretes, que sembla convençut de la condició hereditària de la seva cuidadora.

Es llancen uns i uns altres invectives sobre el contingut que, al meu modest entendre és antic, pretèrit i irreal. Milers d'espanyols viuen en urbanitzacions com la presentada en la pel·lícula; milers de mares han de confiar la cura dels seus fills a persones alienes per poder treballar i la que surt al final, presumptament d'esquerres, si pot portar a la criatura a l'escola és perquè està en l'atur. Segur.

Una altra qüestió generada pel video de marras és la cerca i captura dels pares de la criatura que acudeix al col·legi privat i que, segons diuen pot ser de qualsevol manaia socialista. Una altra bobada. El pare del nen, amb paisatge d'urbanització dels afores, pot treballar en un banc, en un hospital o ser un funcionari del carrer.

Ignoren, els qui adjudiquen la paternitat de la criatura a un ministre del govern actual, que, si així fos, el plançó no aniria caminant a l'escola de la mà de la seva cuidadora. Faria el viatge amb cotxe oficial, amb cristalls tintats i escortes com a armaris.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1