Dilluns, 31 de octubre de 2011 | 13:53
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Els microcurts 'The Note' i 'Signs' guanyen el Subtravelling de TMB

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Èxit de participació del festival de cinema en el metro
Els microcurts 'The Note' i 'Signs' guanyen el Subtravelling de TMB
30/10/2011 13:29
Lliurament de premis del Festivual Subtravelling
Els microcortos 'The Noti' i 'Signs' han guanyat la tercera edició del festival de curts Subtravelling de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) després de ser les obres més votades pel públic.
La història de 'The Note', del director Jon Greenhalgh, comença amb un tros de paper en el qual algú ha escrit les paraules 'et vull', mentre que 'Signs', del director Vicent Gallagher, mostra en la categoria d'animació la tragèdia de la vida quotidiana amb pictogrames que s'amaguen darrere dels senyals viaris.

La secció oficial del concurs estava dividida en trenta curtmetratges de tres minuts de durada, i alhora subdividida en quinze històries de ficció i quinze d'animació, amb un premi per a cada tipologia triat pel públic.

'La Fugida' i 'Metrodiorama'

En la categoria Campus, en la qual han participat quinze curts realitzats en escoles i facultats de cinema de Catalunya, la guanyadora ha estat 'La Fugida', de Victor Carrey, alumne de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

En la secció Roda a TMB, el curt guardonat és 'metroDiorama', dirigit per Marçal Solé, un curt en el qual es per al temps "però els sentiments es mouen en un metre que està viu".

Aquesta categoria, en la qual es van presentar més de vuitanta obres, consistia en un concurs per rodar un microcorto de tres minuts amb el telèfon movil en les instal·lacions del Metro i l'autobús de TMB.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1