Dilluns, 31 de octubre de 2011 | 13:58
Vostè es troba a: Inici > Economia >

La pau torna a Repsol amb la marxa de Del Rivero

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Manrique el substituirà en el consell de la petroliera
La pau torna a Repsol amb la marxa de Del Rivero
26/10/2011 20:50
9del-rivero
El consell d'administració de Repsol ha acordat destituir a l'expresident de Sacyr Vallehermoso Luis del Rivero com a conseller i membre de la comissió delegada després de la petició formulada per la constructora de substituir-lo pel seu actual president, Manuel Manrique, i davant la negativa de l'empresari a abandonar la seva butaca en el consell.
A més, el màxim òrgan de govern de la companyia presidida per Antonio Brufau, que ha adoptat aquesta decisió amb l'informe previ favorable de la comissió de nomenaments i retribucions, ha instat a Del Rivero a complir l'article 16 del reglament del consell, que obliga als consellers dominicals a posar el seu càrrec a la disposició del consell i, si aquest ho considera convenient, a formalitzar la seva dimissió quan desapareguin les raons per les quals van ser nomenats, segons ha informat la petroliera a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Així mateix, el consell d'administració de Repsol ha aprovat el nomenament de Juan Abello, un dels tres representants de Sacyr en l'òrgan rector, com a vicepresident del consell i membre de la comissió delegada, en substitució de Del Rivero.

Sacyr ha remès aquest dimecres un escrit a Repsol sol·licitant la substitució de Luis del Rivero per Manrique en el consell, en considerar que el primer ha deixat de representar a la constructora en el consell de Repsol i que "manca de qualsevol tipus de poders o facultats per actuar en nom de Sacyr Vallehermoso".

Finalment, el consell de Repsol ha estat informat del nomenament de José Manuel Carrera Panizzo com a representant a Espanya del seu accionista Pemex en lloc José Manuel Suárez Coppel, conseller delegat de la petroliera mexicana.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1