Dilluns, 31 de octubre de 2011 | 13:55
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Mor una nena atropellada a Olot i l'Ajuntament fa marxa enrere amb els semàfors

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Pretenia apagar-los de nit
Mor una nena atropellada a Olot i l'Ajuntament fa marxa enrere amb els semàfors
31/10/2011 12:08
9olot
Una nena d'uns set anys ha mort aquest dilluns atropellada per un vehicle a la carretera de la Canya, a Olot (Girona). L'Ajuntament ha decidit retirar la mesura d'apagar els semàfors durant la nit.
L'accident s'ha produït en una zona on hi ha un pas de zebra i, poc abans, un semàfor que té com a objectiu reduir la velocitat.

Malgrat que el sinistre no està relacionat amb la mesura municipal, ja que havia d'entrar en vigor aquest dimarts, el consistori ha decidit retirar-la, amb l'argument que el primer ha de ser la seguretat. L'objectiu de l'apagada dels semàfors era l'estalvi energètic i econòmic.
 
Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'atropellament ha ocorregut sobre les 10.11 hores a l'altura del número 68 de la citada carretera.

Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers, tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques i efectius de la Policia Local.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1