Dimecres, 2 de novembre de 2011 | 14:10
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Troben un segon crani al riu Segre

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
LLEIDA
Troben un segon crani al riu Segre
25/10/2011 10:23
9segre-lleida
Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa la setmana passada d'un segon crani al riu Segre, al seu pas per Lleida. Va ser un treballador municipal el que va fer la troballa al pas del riu pel Parc de la Mitjana.
El cap, en avançat estat de descomposició, podria pertànyer al dominicà assassinat al juny, ja que es va trobar al costat d'uns documents que estan relacionats amb aquesta persona, segons publica aquest dimarts el diari 'Segre'.

Un treballador municipal va localitzar el crani al pas del riu pel Parc de la Mitjana, i ara els Mossos estan analitzant-lo per veure si es corresponen amb les restes humanes trobades al juliol.

El passat mes d'agost, els Mossos ja van trobar un altre crani humà, en estat de descomposició molt avançat, al riu, al que també se li estan practicant proves.

Anteriorment, al juliol es van trobar dues cames i un braç al Parc de la Mitjana de Lleida i el pantà d'Utxesa, a Torres de Segre, que pertanyien al dominicà assassinat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1