Dimecres, 2 de novembre de 2011 | 14:09
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Una setmana per al primer tràiler de Grand Theft Auto V

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Una de les sagues més venudes dels videojocs
Una setmana per al primer tràiler de Grand Theft Auto V
25/10/2011 19:54
Grand Theft Acte
La desenvolupadora Rockstar Games ha confirmat el cinquè lliurament de 'Grand Theft Auto', el primer tràiler del qual  estarà disponible a partir del proper dimecres 2 de novembre. De moment pocs detalls més es coneixen, però l'èxit del videojoc està assegurat a tenor dels resultats dels quatre lliuraments anteriors.
Fins al moment, es desconeixia qualsevol dada relacionada amb el llançament del cinquè lliurament del famós 'GTA' però en poc més d'una setmana, el tràiler d'una de les sagues més mítiques del gènere 'sandbox' estarà disponible per als usuaris.

Rockstar Games ho ha confirmat a través de la seva pàgina web. A la pàgina principal, el logotip del joc a tota pàgina anuncia que el proper 2 de novembre els usuaris podran gaudir d'un avanç de les novetats que portarà d'aquest cinquè lliurament.

De moment es desconeixen més detalls sobre el videojoc i Rockstar emplaça als usuaris a aquesta data per desvetllar el nou i esperat 'Grand Theft Auto V'.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1