Dimecres, 2 de novembre de 2011 | 14:12
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La pluja i altres incidències dificulten la mobilitat a Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dificultats a les entrades a la capital
La pluja i altres incidències dificulten la mobilitat a Barcelona
02/11/2011 09:41
9pluja-bcn
La intensa pluja que, sobretot durant la nit, ha caigut sobre l’àrea metropolitana de Barcelona complica l’entrada a la capital catalana. Una de les cues més importants és que s’ha creat a l’A-2 des de l’alçada de Sant Feliu de Llobregat.
També als accessos a les rondes i a les entrades provinents del Baix Llobregat i el Garraf es registren cues quilomètriques. A la B-20, de la seva banda, els punts conflictius són també al nus del Llobregat i al de la Trinitat, així com a l'enllaç amb aquesta carretera des de Santa Coloma de Gramenet.

Malgrat que la pluja i el mal temps donaran una treva al llarg del matí, les precipitacions tornaran a aparèixer sobre bona part del territori català a llarg de la tarda, i ho faran per quedar-s'hi, com a mínim, aquest dijous.

Més incidències

A més, la circulació de la línia R3 de Rodalies ha estat interrompuda fins quasi les 12.00 del matí entre les estacions de Centelles i Vic (Barcelona) per un atropellament a Centelles. La interrupció ha provocat retards de fins a 30 minuts a la R3, sense que altres línies es vegin afectades.

Segons ha informat Renfe, l'atropellament ha passat cap a les 9 hores i la companyia ha habilitat un servei alternatiu d'autobusos entre les dues estacions.

La línia T6 del TramBesòs ha interromput el servei per un problema en el canvi d'agulles. A més, per l'avaria d'un comboi no poden circular els tramvies de la T1 i T2 entre les estacions de Les Aigües i Montesa.

La incidència a la L3, solucionada


D’altra banda, la L3 del Metro ha tingut el servei interromput durant més d'una hora entre les estacions de Maria Cristina i Sants-Estació, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Passades les 9.33 hores la incidència ha quedat solucionada.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1