Dimecres, 2 de novembre de 2011 | 14:25
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

TERMÓPILAS

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
andres madrid
TERMÓPILAS
Andrés Madrid
02/11/2011 11:44
Papandreu, per celebrar el "Jalogüin" s'ha vestit de Leónidas i s'ha encastillat en l'estret pas del referèndum per passar als seus ciutadans la pilota de les decisions econòmiques.

Primer Karamanlis i ara aquest; els grecs han tingut mala sort amb els seus governants, són coses que passen als països  perquè la democràcia té aquestes coses; se't presenta un oncle que et ven la moto, la compres de bona fe i et munta un ciri de pare i molt senyor meu.

Va mentir aquest Leónidas "chungo" en els seus comptes per entrar en l'euro; va seguir mentint després i ara deixa en pilotes als seus socis europeus i els ciutadans pagant, que per això estan.

Dubto entre remetre a Papandreu el reglament del mus de Mingote que anuncia derrota segura per qui tira un "órdago" a la noia o un poema de Cavafis, titulat Termópilas, que en els seus últim versos assegura: "…Efialtes, apareixerà finalment i passaran els perses".

Clar que, pensant-ho bé, Cavafis es refereix a "els qui de l'haver de mai s'aparten/ justs i rectes en totes les seves accions/ que sempre diuen la veritat". I això a Papandreu no li quadra ni de conya.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1