Dimecres, 2 de novembre de 2011 | 14:14
Vostè es troba a: Inici > Política >

Herrera: "Estem en un cercle desastrós: més retallades, més atur"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Nadal assegura que el Govern "degrada" la sanitat amb la tisorada
Herrera: "Estem en un cercle desastrós: més retallades, més atur"
02/11/2011 11:48
9herrera-nadal
CatalunyaPress.- Atur i retallades, una vegada més. Els partits d’esquerra al Parlament, i també el PPC, han reclamat al President de la Generalitat per les polítiques del Govern en aquestes dues matèries. Mas fuig d’estudi.
Un dels que amb més duresa ha criticat Mas i el seu Govern ha estat Joan Herrera, per a qui Catalunya es troba enmig d’un “cercle desastrós: més retallades, més atur”. El portaveu ecosocialista ha preguntat a Mas per la responsabilitat del Govern en unes dades d’atur que considera “dolentes a Espanya i desastroses a Catalunya”. I això, ha afegit, en un any en què el turisme i les exportacions s’han comportat “millor que mai”.

El President, ja molt lluny del discurs de reduir l’atur a la meitat, ha derivat la responsabilitat cap a Madrid i cap a Europa, ja que considera que si quan van arribar a la Generalitat van advertir que el camí seria “dur i lent”, ara és “més incert” per la crisi grega.

Nadal i l’apagada sanitària

El President del Grup Parlamentari socialista, Joaquim Nadal, ha centrat les seves crítiques en l’”apagada sanitària” de dilluns passat. “Es poden retallar despeses, no serveis”, ha afirmat un Nadal que va acudir a veure un malalt i va sortir de l’hospital amb la percepció que la “degradació del servei” era un fet.

Mas ha acusat al PSC d’”insistir” en “donar una imatge de la sanitat catalana que no es correspon amb la realitat”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1