Divendres, 4 de novembre de 2011 | 15:43
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Els europeus amb discapacitat tenen les mateixes necessitats d'accesibilitat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La Fundació Once presenta un informe d'accessibilitat a Brussel·les
Els europeus amb discapacitat tenen les mateixes necessitats d'accesibilitat
28/09/2011 22:24
Accessibilitat nul·la amb vorada
La Fundació ONCE ha presentat aquest dimecres en l'Open Meeting celebrat a Brussel·les la seva resposta a la Fase I del Mandat Europeu M/420 en suport de requisits d'accessibilitat per a la compra pública en l'entorn construït, que estableix que els europeus amb discapacitat tenen problemes d'accessibilitat similars.
La delegació de l'ONCE ha estat encapçalada pel director d'Accessibilitat Universal de Fundació, Jesús Hernández, qui ha presentat l'informe que han elaborat, en col·laboració amb altres grups europeus.

Concretament, el document recull l'inventari, anàlisi i viabilitat de les Normes d'Accessibilitat europees en l'entorn construït; amb el qual es pretén solucionar la falta de normatives a nivell europeu que regulin l'accessibilitat dels espais públics en entorns construïts.

Segons el document, les persones amb alguna disminució tenen les mateixes necessitats d'accessibilitat a tota Europa i destaca que s'ha de construir l'espai públic de manera que qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui moure's de la manera més independent, segura i natural possible.

L'acte s'ha celebrat a l'Hotel Bloom de Brussel·les i ha comptat amb la participació de nombrosos representants del col·lectiu de disminuïts.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1