Divendres, 4 de novembre de 2011 | 15:49
Vostè es troba a: Inici > Política >

Blanco qualifica de "pura falsedat" les acusacions de l''Operació Campió'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Espera que el Suprem li ajudi a "desbloquejar la situació d'indefensió"
Blanco qualifica de "pura falsedat" les acusacions de l''Operació Campió'
03/11/2011 20:34
9blanc-congrés
El ministre de Foment i portaveu del Govern, José Blanco, s'ha reafirmat que són "una pura falsedat" les acusacions contra ell sobre suposat cobrament de comissions irregulars a canvi d'un tracte de favor a l'empresari Jorge Dorribo, principal imputat en l''Operació Campió', i ha assegurat que té "el màxim interès" en què aquestes "falses imputacions" s'investiguin "el més ràpidament possible".
Preguntat si havia pensat a dimitir, José Blanco s'ha limitat a remetre's a les paraules que acabava de pronunciar, en les quals ha insistit en la seva innocència i ha assegurat que està "en condicions de demostrar-ho davant qui sigui".

A més, ha manifestat el seu respecte per la decisió de la jutgessa que instrueix la 'Operació Campió', Estela San José, de remetre al Tribunal Suprem la part de la investigació referida a ell, donada la seva condició d'aforat, encara que ha recordat que es coneix "en el dia en què comença la campanya electoral".

José Blanco, que ha dit no comptar amb comunicació oficial sobre aquesta decisió judicial, ha indicat que espera que serveixi "per desbloquejar la situació d'indefensió" en la qual considera que es troba des que comencessin a filtrar-se a la premsa "les suposades declaracions" de l'empresari Jorge Dorribo, de qui ha recordat que està "imputat per falsedat i frau".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1