Divendres, 4 de novembre de 2011 | 15:46
Vostè es troba a: Inici > Política >

Bosch assegura que ERC és l'única veu útil de Catalunya a Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Esquerra es presenta com la defensora de la 'República del si'
Bosch assegura que ERC és l'única veu útil de Catalunya a Madrid
04/11/2011 00:34
Inici de campanya d'ERC
EP.- El candidat d'ERC-Catalunya Sí a les eleccions generals, Alfred Bosch, ha arrencat la seva campanya aquest divendres a mitjanit assegurant que la veritable veu útil per als interessos de Catalunya a Madrid és la coalició que lidera, i no altres opcions que fins ara s'han demostrat més majoritàries, com CiU, PSC i PP.
En el míting d'obertura en el Teatre Principal de Badalona davant 200 persones, ha destacat que la seva veu al Congrés servirà tant per iniciar el "camí de la independència i la llibertat de Catalunya" com per lluitar per combatre els problemes actuals, com l'atur i les retallades socials.

En pro de la unitat de la qual ERC ha mancat en els últims anys, Bosch ha tingut paraules de reconeixement per als excapdavanters Joan Puigcercós, Joan Ridao -que estaven entre el públic-, i fins i tot Josep-Lluís Carod-Rovira, que va abandonar el partit republicà mesos enrere.

El també portaveu de la consulta sobiranista de Barcelona, en al·lusió a ella, ha emfatitzat que la seva candidatura és la del 'sí', enfront d'altres partits que solament ofereixen, al seu judici, solucions negatives per a Catalunya: "Tremoleu García Albiol, Rajoy, Chacón i Duran", ha etzibat.

En un acte en què han descobert un cartell en format digital on apareix Bosch amb el lema 'República del sí', el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha demanat que la candidatura generi confiança entre els ciutadans per combatre a Madrid "un índex d'atur gairebé subsaharià", i el número dos de la llista, Joan Tardà, ha obert la porta a pactar amb altres forces d'esquerres com Amaiur per frenar la "destralada" que PSOE i PP volen fer a l'Estat del Benestar.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1