Divendres, 4 de novembre de 2011 | 15:57
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cristiano pot amb la 'bèstia negra' del Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Les lesions aparten al Vila-real d'Europa
Cristiano pot amb la 'bèstia negra' del Madrid
02/11/2011 22:58
9Cristià Ronaldo celebra el gol
CatalunyaPress.- Pocs rivals han provocat tant dany al Reial Madrid en aquest segle com l'Olympique de Lió, al que aquesta vegada Cristiano Ronaldo es va encarregar de derrotar amb dos gols i assegurar la classificació per a vuitens, on no estarà el Vila-real, que amb la seva derrota davant el City diu adéu a la competició.
Mourinho va experimentar amb Lass Diarra i Coentrao en els laterals i l'aposta no li va sortir malament, a tenor del resultat, doncs el seu equip no va encaixar cap gol. Després d'una arrencada a per totes dels francesos, el Madrid es va fer amb l'esfèric i va controlar el partit.

Cristiano va marcar a pilota parada els dos gols del partit, el primer de falta i el segon de penal, encara que el Madrid en va poder marcar molts més si no ho hagués impedit el meta del Lió, Lloris. D'aquesta manera, els merenges ja estan classificats per als vuitens de final i una victòria en els dos partits que li falten de jugar de la fase de grups li atorgaria el liderat del grup.

Trist adéu del Vila-real

El Vila-real, per la seva banda, s'ha acomiadat de la Champions en perdre a casa davant el Manchester City per 0-3. Toure Iaia, en dues ocasions, i Mario Balotelli, de penal, van anotar els gols d'un partit en el qual els locals van notar a l'excés les importants baixes de l'equip, especialment a la davantera, on Garrido va alinear a jugadors del filial.

Els valencians tenen molt difícil acabar tercers –plaça que atorga plaça en l'Europa League-, doncs el Nàpols ocupa en aquests moments aquest lloc amb 5 punts, per zero del Vila-real.

Resultats de la jornada:

Vila-real 0-3 M. City
Bayern 3-2 Nàpols
Inter 2-1 Lille
Trabzonspor 0-0 CSKA M.
Benfica 1-1 Basilea
M. United 2-0 Otelul Galati
Ajax 4-0 D. Zagreb
Lió 0-2 Reial Madrid
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1