Divendres, 4 de novembre de 2011 | 15:46
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Dos més

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
JOSEP PONS
Dos més
Josep Pons
02/11/2011 21:21
La fàbrica de la Masia no cessa d'aportar jugadors al primer equip del FC Barcelona, tots d'un nivell extraordinari. El dissabte van ser aquests dos els qui van demostrar el talent que ja se'ls reconeixia en les categories inferiors. Montoya, Bartra, Muniesa, Rafinha, Sergio Roberto… són uns altres que es poden considerar del primer equip i que solament és qüestió de molt poc temps el poder veure'ls en el primer equip.

Sens dubte el Barça ha trobat la fórmula de captació, selecció i formació més perfecta que existeix en el futbol mundial, sent molts els que pretenen copiar el mètode, però ell mateix requereix molt temps, professionalitat i honestedat i la veritat no veig que aquestes virtuts proliferin o abundin en el futbol espanyol.

En el partit del passat dissabte contra el Mallorca, l'extrem català Gerard Deulofeu, de 17 anys, va debutar en partit oficial amb el Barça, quan Pep Guardiola li va donar entrada en el minut 63 del partit en el Camp Nou. El jove Gerard s'ha convertit en el canterà número dinou que fa debutar el tècnic català.

Deulofeu (13-03-94), en edat juvenil i internacional en les categories inferiors per Espanya, ha vist complert el seu somni de debutar amb el Barça en substituir l'asturià David Villa. El gironí, malgrat que té fitxa de juvenil, actua regularment en el filial del Barça, que entrena Eusebio Sacristán, i destaca per la seva velocitat i regateig.

Les baixes per lesió del xilè Alexis Sánchez, el de Tenerife Pedro Rodríguez i l'holandès Ibrahim Afellay han obert les portes al jove jugador, un altre producte de la Masia. Amb el número 27 a l'esquena, Deulofeu ha compartit protagonisme amb un altre dels extrems, el també canterà Isaac Cuenca, que dimarts va anotar el seu primer gol amb el primer equip blaugrana.

Deulofeu és el dinovè canterà que fa debutar Pep Guardiola des que és entrenador del primer equip del Barcelona. Com a dada curiosa, Deulofeu ha debutat amb el primer equip el mateix dia, el 29 d'octubre, que Andrés Iniesta, fa 9 anys.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1