Dissabte, 5 de novembre de 2011 | 14:55
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El Row-14 anuncia el seu tancament fins a solucionar els problemes administratius

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Juan Luis Atienza: "no hi ha cap possibilitat que tornin a obrir com after-hours"
El Row-14 anuncia el seu tancament fins a solucionar els problemes administratius
04/11/2011 22:23
9row-cierre
P. Alegre.- Aquest divendres a la nit, l'after Row 14 ha anunciat que suspenia la festa que tenia programa per al diumenge, al no poder resoldre els problemes administratius originats per la seva manca de llicència per celebrar aquesta activitat, com ha confirmat el regidor de Medi ambient de Viladecans, Juan Luis Atienza.
En declaracions a CatalunyaPress, Atienza, d'Iniciativa per Catalunya, ha assenyalat que "no hi ha cap possibilitat que tornin a obrir com after-hours", el Row-14 i Merci, als quals es va procedir diumenge passat a comunicar la notificació de tancament d'activitat.

Agents de la policia van acudir aquest dijous al Row-14 a precintar la discoteca per fer complir l'ordre municipal, que, segons Atienza, es fonamenta en un informe negatiu de la Generalitat, que va dictaminar que tots dos after-hours tenen llicència per exercir l'activitat que ofereixen, però no en aquesta franja horària. Segons Atienza, ambdues disposen de llicència de discoteca nocturna, no matutina, la qual cosa ha provocat que s'hagi demorat molt temps el tancament.

Sobre una possible reobertura, Atienza ho deixa tot en mans de la justícia. "No hi ha cap possibilitat que tornin a obrir com after-hours. No compleixen les condicions urbanístiques que aquesta activitat exigeix. Des del punt de vista municipal no hi ha possibilitat que tornin a obrir. Ara bé, hi ha un recurs en el tribunal contenciós i si a nivell judicial diuen el contrari, ho acatarem i ho acceptarem. Això sí, la nostra actuació compleix i respecta la llei", ha declarat el regidor de Medi ambient de la localitat.

El consistori ha rebut queixes de veïns d'un càmping i de la urbanització Gava Mar, que es troba a menys de 500 metres de la discoteca, situada en l'Autovia a Castelldefels.

La discoteca anuncia el tancament

La discoteca-after Row 14 ha anunciat en un comunicat d'aquest divendres a la nit que a causa dels problemes administratius en els quals està immers no podrà oferir la sessió d'aquest diumenge. El comunicat assenyala que els problemes són "d'última hora" i "imprevists", encara que la notificació de tancament se'ls va comunicar el diumenge. A les vuit de la tarda es publicava l'últim anunci sobre una festa, que s'havia traslladat d'horari a les 4 de la tarda.

La decisió de tancament ha provocat molt empipament entre els usuaris habituals de la discoteca, que fins i tot han muntat una pàgina a Facebook de recollida de signatures per intentar evitar el tancament i que en dia i mig ha aconseguit gairebé mig miler de suports.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1