Dissabte, 5 de novembre de 2011 | 14:37
Vostè es troba a: Inici > Política >

Guerra bruta a l'independentisme pel 20-N

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Reagrupament acusa SI de crear un web per demanar l'abstenció
Guerra bruta a l'independentisme pel 20-N
04/11/2011 17:44
9vota-estelada
Guerra bruta a l’independentisme per la irrupció en campanya de webs que demanen l’abstenció a les eleccions. Reagrupament ha acusat SI d’estar darrere del web votaestelada.cat. Encara n’hi ha un altre que fa un seguiment de la campanya amb un to crític cap a Alfred Bosch i la seva candidatura.
El partit que lidera Joan Carretero ha denunciat en un article al seu web que darrere de la pàgina votaestelada, creada per demanar l’abstenció a les properes eleccions, hi ha Solidaritat Catalana per la Independència.

“Només per l'estètica i el 'modus operandi' ja es veu ben clar que és seva, però encara hi ha més", afirmen, per afegir que l’empresa Drauta Ingenieria S.L. és la responsable del web del partit de López Tena i Uriel Bertran. Per si els faltaven proves, asseguren que la firma només ha creat aquests dos webs.

No acaba aquí la guerra bruta, ja que un altre site, ‘Sense unitat no voto’, fa un seguiment de la campanya molt crític amb la candidatura d’Alfred Bosch. A més, procuren treure els draps bruts d’ERC i Reagrupament. Un dels darrers és la recuperació d’una entrevista on Moisès Broggi, candidat al Senat, acusava ERC de no ser independentistes. “Els interessa més anar defensant l’statu quo”, afirmava Broggi fa només un any.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1