Diumenge, 6 de novembre de 2011 | 13:47
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

El COMUNICAT

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
El COMUNICAT
Andrés Madrid
03/11/2011 12:12
Estan els experts esperant un comunicat de la banda en el qual asseguren hi haurà una referència als quals van patir els seus crims. Ahir, sense papers pel mig, contemplem el veritable missatge que aquesta gentussa ha de donar a la ciutadania.

Una dona, entre llàgrimes, explica al tribunal com el seu marit es cremava viu després de fer explotar una bomba en el seu cotxe. Fins a la presidenta del tribunal es va commocionar atenent a la seva declaració. Enfront del testimoni, l'encausat somriu cínicament traient pit, orgullós de la seva acció.

Aquest és el missatge. Ara podran escriure el que vulguin en els seus mitjans afins; no fa falta esperar comunicat algun.

La imatge del menyspreu d'un criminal davant les llàgrimes de la seva víctima, val més que mil paraules que es poguessin escriure i solament cal subscriure el comentari de La seva Senyoria: Damunt riuen aquests cabrons.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1