Diumenge, 6 de novembre de 2011 | 13:52
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El parxís de Messi i Villa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un diari assegura que la seva relació està deteriorada i Rosell ho nega
El parxís de Messi i Villa
03/11/2011 17:49
messivilla
El diari valencià i valencianista Superdeporte clarejava aquest dijous amb una exclusiva sobre un club que li queda bastant lluny: el Barça. A València asseguren que Messi i Villa amb prou feines es parlen.
Asseguren que d'un temps a ara el feeling entre tots dos s'ha acabat, i que l'argentí seria gairebé l'únic a la plantilla que no veu l'esforç tàctic de Vila, ‘condemnat' a jugar per la banda per tal que 'La Pulga' tingui el centre per a si sol.

La prova que donen és la celebració del segon gol al partit Barça-Viktoria Pilsen al Camp Nou, quan Messi no va acudir a celebrar el gol de l'asturià. També és cert que l'argentí no passava pel seu millor moment i que abans l'entrar la pilota va copejar l'esquena del 10, que va quedar tombat al terra.

El cert és que fins i tot l'habitualment silenciós Sandro Rosell ha lamentat aquest tipus de notícies, que "només busquen desestabilitzar". Durant una roda de premsa, el president blaugrana ha negat problemes de convivència i ha assegurat que "l'altre dia van passar tot el viatge jugant al parxís junts".

Messi també ha respost contundent: "El més important és que Villa i jo sabem que és mentida. No estic barallat amb el Guaje. No tinc problemes amb ell ni amb cap altre company".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1