Dilluns, 7 de novembre de 2011 | 14:09
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Chacón: "La missió està en el compte enrere, però encara és perillosa"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La ministra viatja a Herat després de la mort d'un militar
Chacón: "La missió està en el compte enrere, però encara és perillosa"
07/11/2011 09:28
9chacon-herat
La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha viatjat de matinada a Afganistan per conèixer amb detall les circumstàncies en les que es va produir la defunció del sergent primer Joaquín Moya Espejo i per accelerar els tràmits de repatriació del cadàver.
A la seva arribada a la ciutat afganesa d'Herat, Chacón ha lamentat la mort del militar espanyol i ha animat a les tropes allà desplegades a seguir treballant "amb el mateix valor" i "amb la mateixa entrega" perquè, encara que la missió al país asiàtic està "al compte enrere", encara "hi ha perill".

En aquest sentit, la titular de la cartera de Defensa ha apuntat que la missió es troba en la seva última etapa, ja que està previst que a finals d'any comenci la transferència de responsabilitats a les autoritats afganeses a la província de Badghis. "Això serà possible gràcies al vostre excel·lent treball en la reconstrucció del país i en la formació de les forces de seguretat afganeses", ha apuntat.

Allà, els ha transmès als militars espanyols el suport, admiració i gratitud de Sa Magestat El Rei, i ha denunciat que "els que han assassinat al sergent primer Moya no volen que hi hagi un Exèrcit ni un Estat afganesos, i per descomptat no volen que hi hagi llibertat ni seguretat en aquesta terra".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1