Dilluns, 7 de novembre de 2011 | 14:02
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

El candidat mal·leable

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
El candidat mal·leable
Els miols d'Isidoro
07/11/2011 09:51
Haig d'explicar-los una cosa sobre la qualitat més destacada d'algun dels candidats al Congrés del PSC, ara que ja estic una mica recuperat del viatge a Galícia amb el baranna. No riguin, escoltin que he estat a un pas de veure la Santa Compaña! Cosa que crec és el que li ha passat a Rubalcaba, només cal veure el cartell electoral per constatar-ho, i per això les enquestes el posen a tir de pedra de l'adéu definitiu a la política. I és aquest anar i venir d'enquestes el que té dels nervis a tots els que aspiren a ser candidats a governar el vaixell a la deriva del socialisme de centre català, abans anomenat PSC. Ara ja especulen amb el que farà aquesta tal Chacón, a la que des de la meva indignació gatuna ja li vaig veure jo cara de no deixar-se donar ni un cop més dels d'"apartat-tu-que-em-poso-jo". Estan de tila diària a la seu de Nicaragua intentant entreveure si decidirà presentar-se a liderar el PSOE o el PSC. I no vegis com estan els candidats i els líders dels altres partits! Perquè, clar, no és el mateix tenir davant a una senyora potent com la Chacón que a aquest alcalde de Terrassa que segons totes les opinions que han anat recollint els meus col·legues dels passadissos del Parlament i de Nicaragua, compte amb la dada, és un candidat mal·leable.

I no els dic més que després el meu senyoret se'm posa nerviós i m'amaga el Rúa 2010, del que ja no queden gairebé ampolles, i els mariscs que es va portar.

Ai, que després de les eleccions, i segons com vagin aquestes a Catalunya, hi haurà embolic, molt embolic al PSC

Miiaaauuuu…!!!





Els miols d'Isidoro és un col·lectiu de periodistes, homes i dones de diferents generacions, que s'encarrega d'analitzar l'actualitat des d'un punt de vista crític, mordaç i valleinclanesc. El cap visible d'aquest grup és l'editor i director del diari, al que poden dirigir les seves crítiques i comentaris.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1