Dilluns, 7 de novembre de 2011 | 14:00
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

El plenari del CoNCA dimiteix en bloc i posa en entredit la seva continuïtat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dubten que l'austeritat sigui el motiu real de les retallades
El plenari del CoNCA dimiteix en bloc i posa en entredit la seva continuïtat
07/11/2011 12:01
ferran-9mascarell
Els deu membres del Plenari del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) han presentat la seva dimissió a través d’un comunicat. Ho fan per la política de retallades i després de no aconseguir aturar les lleis Òmnibus.
Només la vicepresidenta ha decidit seguir al càrrec. La resta dels seus companys del plenari (Francesc Guardans, Xavier Antich, Sílvia Munt, Rosa Vergés, Chantal Grande, Marta Oliveres, Manel Camp, Jordi Coca, Manuel Forcano i Juli Capella) han dimitit després que el Govern, a través del Projecte de Llei d'Agilitat i Reestructuració Administrativa, hagi buidat de contingut l'organisme, convertint-lo en un simple òrgan consultor.

Malgrat que aquesta normativa justifica els canvis per l'austeritat i l'eficiència, segons el comunicat "el nou model que proposa el Projecte de Llei no suposa cap estalvi, ja que els ajuts continuaran atorgant-se seguint els procediments a què obliga la llei, però ja directament des de la Conselleria, amb el risc afegit que els criteris no prioritzin la valoració artística".

Vegi el comunicat
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1