Dilluns, 7 de novembre de 2011 | 13:57
Vostè es troba a: Inici > Política >

Zaragoza demana explicacions a Blanco després de les noves revelacions del cas Campió

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Mundo apunta a una ramificació del cas a Sant Boi
Zaragoza demana explicacions a Blanco després de les noves revelacions del cas Campió
07/11/2011 11:35
9zaragoza-psc
El secretari d'organització del PSC, número 5 per Barcelona i cap de la campanya de les generals, José Zaragoza, ha instat al ministre de Foment, José Blanco, a donar explicacions sobre el 'cas Campió' després que ‘El Mundo' hagi publicat una presumpta ramificació catalana del cas.
Zaragoza ha advocat per la plena "transparència" en declaracions a RAC1. I és que aquest primer dilluns de campanya ha clarejat amb una informació de ‘El Mundo' que assegura que Blanco hauria intercedit davant l'Ajuntament de Sant Boi per l'empresari José Antonio Orozco per aconseguir una nau industrial per a l'empresa Azkar, de la qual és conseller delegat.

El dirigent socialista ha demanat explicacions al ministre, i ha atribuït la publicació ara d'aquestes informacions al fet que aquest dilluns se celebra l'únic 'cara a cara' televisiu entre Alfredo Pérez Rubalcaba (PSOE) i Mariano Rajoy (PP): "Són ganes de marcar el debat", ha dit.

A Sant Boi la notícia ha sorprès. L'alcalde ha reunit als seus homes de confiança per estudiar la resposta davant el devessall de trucades de mitjans de comunicació, segons han apuntat fonts municipals a CatalunyaPress. En unes breus declaracions a RAC1, l'alcalde, Jaume Bosch, ha negat haver parlat mai amb Blanco.

Posteriorment, el consistori ha emès una nota de premsa en la qual desmenteix qualsevol tipus d'influència en la concessió de la llicència i ha advertit que el terreny de la fàbrica es troba també al terme municipal d'El Prat de Llobregat.

Fonts de l'ajuntament d'El Prat de Llobregat han confirmat a CatalunyaPress que el 15% del terreny de la fàbrica es troba dins del seu terme municipal i que cada ajuntament va haver de fer la seva aprovació, negant que en el cas d'El Prat es rebés cap trucada o pressió.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1