Dilluns, 7 de novembre de 2011 | 13:50
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El Follonero lliura a Rajoy el seu currículum i el d'Ana Pastor

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Entrevista a Salvados
El Follonero lliura a Rajoy el seu currículum i el d'Ana Pastor
07/11/2011 10:36
9evole-rajoy
Jordi Évole es va avançar al seu programa ‘Salvados' al debat que aquesta nit celebraran Rajoy i Rubalcaba. Un dels millors moments del programa es va produir quan el periodista va lliurar a Rajoy el seu currículum i el d'Ana Pastor.
"Com això de les televisions està molt malament, pel que pugui passar a La Sexta, li lliuro el meu currículum, i també el d'una amiga, Ana Pastor, que fa un programa en TVE, i sobre la qual hi ha hagut especulacions. Que si ha de marxar de TVE, ja sap, coses que es diuen", deia Évole al candidat amb el seu humor habitual.

Rajoy va respondre, sorprès, que ell "no mana a cap televisió". "Això l'hi hauria de donar vostè al senyor Lara, al senyor Roures, al senyor Vasile, a don Pedro J. o al de Vocento".

Un altre dels moments més curiosos es va produir quan tots dos candidats, en entrevistes diferents, asseguraven no saber quant costen les campanyes electorals dels seus dos partits.

Vegi el vídeo al web de La Sexta
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1