Dilluns, 7 de novembre de 2011 | 13:52
Vostè es troba a: Inici > Política >

Els dos 'problemes' de Luis de Guindos per ser ministre d'Economia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Era l'home de Lehman Brothers a Espanya a l'inici de la crisi
Els dos 'problemes' de Luis de Guindos per ser ministre d'Economia
07/11/2011 10:16
9de-guindos
No hi ha dia que no apareguin en premsa pronòstics sobre el Govern que, si guanya les eleccions com apunten les enquestes, haurà de formar Rajoy. En els últims dies pren força Luis de Guindos com a vicepresident i ministre d'Economia.
Rajoy pensa que per a aquest lloc ha d'escollir a una persona coneguda en l'àmbit internacional, que domini idiomes per defensar-se en les reunions de la Unió Europea o del G-20. És per això que està convençut que el candidat idoni és De Guindos.

No obstant això, hi ha dos punts en contra, segons publica El Plural. El primer, que quan va esclatar la crisi amb la caiguda de Lehman Brothers, De Guindos era l'home de l'entitat a Espanya. Hi ha dubtes que algú que va estar tan prop dels cercles de poder quan va començar la recessió sigui la persona idònia per treure a Espanya d'una altra recaiguda.

El segon problema té nom i cognom: Cristobal Montoro. Després de passar-se quatre anys picant pedra a l'ombra, aspira a un ministeri. Però Rajoy només vol deu carteres, amb el que és poc probable que es creï un d'Economia i un altre d'Hisenda, al que semblaria destinat Montoro. Rajoy haurà de fer de malabarista.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1