Dimarts, 8 de novembre de 2011 | 14:46
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

El cantant de Mago de Oz ho deixa per problemes de gola

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Deixa el grup "de manera amistosa"
El cantant de Mago de Oz ho deixa per problemes de gola
25/10/2011 10:52
9jose-andrea-mag-oz
"José Andrea i Mägo d'Oz, de comú acord i de forma amistosa, hem decidit trencar la nostra relació artística i donar per finalitzada una etapa en la que hem pogut gaudir d'una de les veus més màgiques dels últims quinze anys en el rock espanyol".
Així comença el comunicat publicat a la pàgina web oficial del grup, que prossegueix així: "Tant José Andrea com la resta de la banda hem pensat que ell es mereix acomiadar-se de vosaltres de la millor forma que ell sap fer, regalant-nos la seva veu en aquests últims concerts".

Per tant, es confirma així que tant la gira americana com les dates previstes a Espanya per als propers mesos seran els seus "últims concerts abans de deixar la banda" per uns problemes de salut que afecten a la seva gola.

"Des d'aquí volem desitjar-li tota la sort del món en la seva futura vida professional i personal lluny del camí de rajoles grogues. Gràcies per deixar-te la pell i la veu durant tots aquests anys", conclou el text, no sense abans afegir: "¡Siempre serás un Mägo!"
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1