Dimarts, 8 de novembre de 2011 | 14:34
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

TV3 malvén la seva capdavantera tecnologia meteorològica

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per reduir dèficit també vendrà edificis
TV3 malvén la seva capdavantera tecnologia meteorològica
Comunicació 08/11/2011 09:49
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals està a punt de vendre una de les joies de la corona. Potser no els soni pel seu nom, SAM, però es tracta de desfer-se del programa que ofereix les dades meteorològiques, tant als mitjans públics com a altres privats.
9temps-tv3
El servei meteorològic és un dels més ben valorats de TV3, ja que a diferència de moltes televisions privades ofereix informació detallada sobre diferents punts de Catalunya i a diversos dies de vista.

Això és gràcies al programa Serveis Audiovisuals de Meteorologia (SAM), que depèn de la divisió multimèdia de la televisió pública i ofereix informació i dades del temps a mitjans de comunicació adaptats a qualsevol plataforma. Es tracta de serveis multilingües i nodrits amb bases de dades repartides pel món.

El paquet a la venda, que té un preu de gairebé 600.000 euros, inclou l'equipament tècnic i els aplicatius de programari per a la generació i distribució de continguts destinats a butlletins televisius.

Venda d'edificis

A més, i segons va publicar el Diari Oficial de la Generalitat, la CCMA també vendrà diferents edificis i locals que té repartits en diferents municipis. Així, vendrà un local d'oficina i magatzem en l'Hospitalet (pretenen treure 3,3 milions d'euros), un pis de 350 metres quadrats a Girona (877.000 euros) i dos locals a Madrid pels quals el Govern pretén treure més de 2,5 milions d'euros.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1