Dimarts, 8 de novembre de 2011 | 14:34
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Wifi gratuïta als trens de Renfe

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Prova pilot la implementació de la qual "portarà un temps"
Wifi gratuïta als trens de Renfe
02/11/2011 12:40
Regional de Renfe
Renfe ha confirmat que la seva flota de trens comptarà amb una xarxa sense fil de forma totalment gratuïta. Es tracta d'un nova millora en fase experimental l'aplicació de la qual "portarà un temps" a causa del finançament que es necessita per més de 1.200 trens.
La principal xarxa de trens d'Espanya vol portar la connexió a Internet als seus passatgers a través de la xarxa sense fil Wi-Fi, servei molt demandat tant pels usuaris de trens de llarg recorregut com pels usuaris de Rodalies. En aquest sentit, aquest futur llançament es troba en fase experimental, la qual està donant "resultats positius" i en els següents mesos començarà les proves pilot amb viatgers reals.

El fet d'incorporar de forma tecnològica la connexió d'un tren a Internet no és impossible, però s'hauria de tenir en compte "la cobertura que ofereixen els operadors de comunicacions a la zona" que està sent travessada pel tren i la velocitat del tren per evitar condicionar aquesta prestació, adverteix Renfe.

D'altra banda, Renfe pretén preinstalar ja aquesta xarxa de comunicacions sense fil en aquells trens que passin revisió. A més, aquest tipus de prestació gratuïta aspira a oferir altres utilitats a més de connectar-se a Internet. La prestació d'aquest servei serà totalment gratuïta, ja que si es paga "ja no és WiFree", i l'interès manifestat pels viatgers "descendirà" més d'un 90 per cent.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1