Dimecres, 9 de novembre de 2011 | 15:29
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Del Bosque: "Estem agafant molts jugadors del Barcelona"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Espanya s'enfronta dissabte a Anglaterra i dimarts a Costa Rica
Del Bosque: "Estem agafant molts jugadors del Barcelona"
07/11/2011 12:56
9del-bosc
Vicente Del Bosque ha ofert en roda de premsa la llista de convocats pels dos amistosos que disputarà Espanya en els propers dies davant Anglaterra i Costa Rica. Monreal és la novetat del grup, al que torna Jesús Navas i del qual cau Thiago Alcantara, que torna a la sub 21.
Del Bosque ha justificat la presència de Monreal pel seu bon fer en el Màlaga, igual que Navas, que ja va formar part de la selecció en el passat Mundial.

"Thiago és un jugador que té tota la nostra estima. He parlat amb ell personalment però ara creiem que el millor és que jugui amb la sub-21. El que pretenem és que tots tinguin la possibilitat de jugar. Ell té un bon exemple amb Javi Martínez i Mata", ha dit en relació a l'absència del migcampista hispà-brasiler del Barça.

A més, Del Bosque ha reconegut la superioritat de la Masia: "Estem agafant molts jugadors del Barcelona. Tenim sis en la sub-21 i vuit en l'absoluta. Si creiem que són els millors, els hem de portar mentre no estiguin de baixa".

Espanya s'enfrontarà a Anglaterra aquest dissabte a Wembley, mentre que dimarts jugarà a San José contra Costa Rica. La llista de convocats és la següent:

Porters: Casillas, Valdés i Reina.
Defenses: Arbeloa, Monreal, Alba, Puyol, Piqué, Ramos i Albiol.
Migcampistes: Javi Martínez, Busquets, Alonso, Cazorla, Iniesta, Xavi i Fábregas.
Davanters: Mata, Silva, Navas, Torres, Llorente i Villa.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1