Dijous, 10 de novembre de 2011 | 15:29
Vostè es troba a: Inici > Política >

Homs celebra que el PSC retiri el vídeo perquè el considerava una "mofa" als professionals

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Padrós creu que la mort d'una pacient no es pot "treure de mare"
Homs celebra que el PSC retiri el vídeo perquè el considerava una "mofa" als professionals
10/11/2011 14:25
9homs
Les reaccions al vídeo del PSC no s’han fet esperar. El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha celebrat que el PSC hagi decidit retirar el seu últim espot de campanya en el qual associava les retallades pressupostàries amb la mort d'un pacient.
Això sí, ha avisat que s'ha creuat una "línia vermella", tot i que no li ho tindrà en compte. Homs ha negat que el Govern entri així en la campanya electoral, remarcant que només ha volgut sortir en defensa dels professionals mèdics davant del que entén com un atac al sistema sanitari català.

Homs ha criticat el contingut del vídeo, que considera una “mofa” als professionals sanitaris, als que atribueix bona part del mèrit pel fet que Catalunya tingui “un dels millors sistemes sanitaris d’Europa”.

Un altre dels que s’ha posicionat ha estat el vicepresident del Col•legi de Metges, Jaume Padrós, que també és exdiputat de Convergència i Unió. “El vídeo no m’ha agradat gens” perquè considera que “no es poden caricaturitzar temes com la vida, la mort i el patiment dels altres”.

Padrós també s’ha posicionat sobre la mort d’una pacient a Sant Pau, afirmant que “les coses no es poden treure de mare”, ja que “cada dia moren pacients que necessiten una atenció”. “Pel que sé, aquesta mort no és atribuïble a les retallades”, ha sentenciat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1