Dijous, 10 de novembre de 2011 | 15:40
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La mare dels germans desapareguts a Còrdova acceptaria parlar amb el seu ex

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La dona es presentarà com a acusació particular en el cas
La mare dels germans desapareguts a Còrdova acceptaria parlar amb el seu ex
10/11/2011 12:45
9nens-cordoba
Redacció/agencies.- La mare dels dos menors desapareguts a Còrdova fa un mes, Ruth Ortiz, s'ha presentat com a acusació particular en aquest cas, que porta el Jutjat d'Instrucció número 4 de Còrdova, que va dictaminar el 21 d'octubre l'ingrés a la presó del marit d'Ortiz i pare dels nens, qui va denunciar la suposada desaparició
Així ho han confirmat a Europa Press fonts judicials, les quals han precisat que en els últims dies s'ha produït la personació en la causa per part de la mare. A més, segons publica ABC, la mare està gestionant un cara a cara amb el seu exmarit si el jutge ho considera necessari.

També segons ABC; el pare dels nens ha demanat que se li retiri la vigilància per evitar el seu suïcidi perquè no pensa fer-ho, perquè es morirà en un mes de pena per no veure els seus fills.

La portaveu de la família materna, Esther Chaves, ha indicat aquest passat dimarts que "la família està disposada a fer tot el que faci falta i que la Policia cregui necessari" per al retorn dels menors.

Cal destacar que aquest dimarts es complia un mes de la desaparició dels dos menors i demanant el seu retorn es duien a terme concentracions en totes les capitals andaluses, a més d'en la localitat de Paymogo, a Madrid, a Alcalá d'Henares i a La Corunya, i en un municipi colombià s'ha celebrat una missa perquè apareguin els dos germans.

D'altra banda, l'advocat del pare dels dos menors, José María Sánchez de Porta, confia en el treball de la Policia Nacional per trobar pistes en els propers dies sobre el parador de Ruth, de sis, i José, de dos anys, i d'aquesta manera poder reclamar de nou en propers dies la llibertat del seu client, intern a la presó acusat dels delictes de detenció il·legal qualificada per desaparició de menors i un altre de simulació de delicte.

En declaracions a Europa Press, el lletrat cordovès ha explicat que espera presentar en uns dies la sol·licitud de llibertat del pare dels nens, José Bretón; si la deneguen una altra vegada presentarà un recurs de reforma davant el Jutjat d'Instrucció, i si ho tornen a denegar presentarà un recurs d'apel·lació davant l'Audiència.

Per la seva banda, segons detallen a Europa Press fonts del cas, els agents del Cos Nacional de Policia mantenen oberta la investigació sobre el parador dels dos nens i no descarten cap hipòtesi. Principalment les recerques s'han centrat en la finca dels avis paterns de Còrdova després que la Policia visionés les càmeres de seguretat del Centre d'Inserció Social (CIS) Carlos García Valdés, situat en les rodalies de la parcel·la.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1