Dijous, 10 de novembre de 2011 | 15:44
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Un conductor que va donar positiu per drogues atropella a la filla de l'alcalde de Tarragona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ballesteros ha suspès la seva agenda
Un conductor que va donar positiu per drogues atropella a la filla de l'alcalde de Tarragona
10/11/2011 13:26
9felix-ballesteros
La filla de l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, està ingressada a la UCI de l'Hospital Joan XXIII de la ciutat després que aquest dimecres fos atropellada per un conductor que va donar positiu en el control antidrogues que li va practicar la policia.
En conseqüència, l'alcalde de Tarragona ha suspès tota la seva agenda. La jove, de 17 anys, "evoluciona favorablement" de les fractures que va sofrir per l'accident.

L'atropellament es va produir en l'avinguda Vidal i Barraquer de Tarragona, quan la jove creuava el carrer per un pas de vianants, i, segons publica el Periódico, el xoc va enviar a la jove a quinze metres de distància.

La Policia Local va practicar les proves d'alcoholèmia i drogues i el conductor del vehicle va donar positiu en el de drogues.

El jove, de 21 anys, va ser detingut per un presumpte delicte de conducció sota els efectes de drogues o substàncies estupefaents i un presumpte delicte de lesions per imprudència greu.

La jove va ser operada la passada nit de politraumatismes, i es troba ingressada greu tot i que estable a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, segons fonts del centre.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1