Dijous, 10 de novembre de 2011 | 15:50
Vostè es troba a: Inici > Política >

La Diputació rectifica i assegura que les 'motxilles' només es paguen a funcionaris

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"Mai a electes de la Corporació"
La Diputació rectifica i assegura que les 'motxilles' només es paguen a funcionaris
10/11/2011 10:27
9salvador-esteve
La Diputació de Barcelona ha rectificat i ha assegurat en un comunicat que les polèmiques ‘motxilles’ “només” s’han aplicat “a personal funcionari o laboral, però mai a electes de la corporació”. Lamenten que s’hagi “utilitzat políticament en contra dels governs, anterior i present”, de la institució.
La marxa enrere arriba després d’un cas que va publicar La Vanguardia, que va rebre una filtració de dins de la institució. Ara, al comunicat es considera que, sobretot des de Solidaritat Catalana per la Independència, s’han fet “declaracions i acusacions de caràcter polític que no es corresponen amb la realitat i que han posat en dubte l'honorabilitat de diversos Presidents de la corporació i el prestigi de la pròpia Diputació de Barcelona”.

Amb tot, es mostren convençuts que la Diputació “ha complert plenament amb la legalitat vigent pel que fa al lliurament de la informació sol•licitada pel Grup Parlamentari Solidaritat Catalana per la Independència” i rebutja, en aquest sentit, la concentració que aquest partit ha convocat davant la seu de la institució.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1